....................................................................τηλέγραφος * ειδήσεις & κείμενα για τον Άνθρωπο *
τηλέγραφος < λόγιο ενδογενές δάνειο: γαλλική télégraphe< télé- (< τῆλε) + -graphe ( < γράφω) // σύστημα επικοινωνίας που μεταδίδει γραπτά μηνύματα κωδικοποιημένα με το αλφάβητο Μορς και λειτουργεί με την αποστολή ηλεκτρικών σημάτων μεταξύ δύο σταθμών

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
................με καθημερινή ενημέρωση............

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Κάλεσμα των οργανώσεων για απόσυρση του σχεδίου νόμου για τα δασικά οικοσυστήματα

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΟΟΣΑ: Οι Έλληνες οι σκληρότερα εργαζόμενοι στην Ευρώπη


Οι Έλληνες είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος λαός στην Ευρώπη, με τους Ρώσους να ακολουθούν στη δεύτερη θέση, μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg επικαλούμενο στοιχεία του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη.
Ωστόσο, βάσει παραγωγικότητας που μετριέται από το ΑΕΠ ανά ώρα εργασίας, η Ρωσία είναι τελευταία με 25,9, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται επίσης σε δυσχερή θέση στο 36,2, πολύ χαμηλότερα από το μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι στο 50, σύμφωνα πάντα με την εκτίμηση του ΟΟΣΑ.
Μάλιστα, το Bloomberg μεταδίδει πως όπως το χρέος, έτσι και η χαμηλή παραγωγικότητα μπορεί να καταστρέψει μία οικονομία.
Συνεχίζει αναφέροντας ότι μαζί με τις επενδύσεις που μειώνονται και τα αδύναμα δημογραφικά στοιχεία, αποτελεί έναν από τους τρεις διαρθρωτικούς περιορισμούς που αφήνουν μια συρρικνούμενη οικονομία να «χωλαίνει», σύμφωνα με την Alfa Bank, τη μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα της Ρωσίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου