....................................................................τηλέγραφος * ειδήσεις & κείμενα για τον Άνθρωπο *
τηλέγραφος < λόγιο ενδογενές δάνειο: γαλλική télégraphe< télé- (< τῆλε) + -graphe ( < γράφω) // σύστημα επικοινωνίας που μεταδίδει γραπτά μηνύματα κωδικοποιημένα με το αλφάβητο Μορς και λειτουργεί με την αποστολή ηλεκτρικών σημάτων μεταξύ δύο σταθμών

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
................με καθημερινή ενημέρωση............

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Κάλεσμα των οργανώσεων για απόσυρση του σχεδίου νόμου για τα δασικά οικοσυστήματα

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Αμετανόητοι οι γνωστοί νεοφιλελεύθεροι δημοσιογράφοι έτσι υπηρετούν την αμερόληπτη δημοσιογραφία τους!!!

Αμερόληπτη δημοσιογραφία!

dimosiografia.jpg

ΔημοσιογραφίαDreamstime


Αμετανόητοι οι γνωστοί νεοφιλελεύθεροι «καλοί συνάδελφοι», συνεχίζουν να υπηρετούν τα αφεντικά τους σερβίροντας ψέματα και μισές αλήθειες.
Δύο χθεσινά παραδείγματα: ο ένας, δημοσιογράφος που πρόκειται να μεταγραφεί στα ΜΜΕ στα οποία εργάζεται ο άλλος του παραδείγματός μας, έγραψε χθες στα «Νέα» εν γνώσει της αναλήθειάς του ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε απόβαση στην Πάρο με 54 παρατρεχάμενους (μιλώντας για «Μαξίμου Travel»), παρ’ ότι όλοι ξέρουμε ότι ο πρωθυπουργός μετέβη αυθημερόν με άλλους 5 υπουργούς και συνεργάτες του.
Ο άλλος, δημοσιογράφος του ομίλου Αλαφούζου, διαδίδει από χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα απόσπασμα από το ρεπορτάζ σε πραγματικό χρόνο της ιστοσελίδας μας (efsyn.gr, 27.7.2016, ώρα 17.22) σχετικά με όσα ισχυριζόταν εκείνη την ώρα ο Γιάννης Αλαφούζος στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τον υποψήφιο νέο καναλάρχη Χρ. Καλογρίτσα -ο οποίος δήθεν έχει προσλάβει τον Κώστα Αρβανίτη του Ρ/Σ «Στο Κόκκινο» διευθυντή του «υποψήφιου» νέου καναλιού.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του, παρ’ ότι γνωρίζει πως ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος δύο ώρες μετά ζήτησε δημόσια συγγνώμη -εντός της διαδικασίας της Εξεταστικής στη Βουλή- από τον Κώστα Αρβανίτη, γράφει ειρωνικά στο twitter: «Εργολήπτης Δημοσίου διεκδικεί TV άδεια με συνεργάτη τον διευθυντή τού “Στο Κόκκινο” και πολεμάμε τη διαπλοκή;»
Ετσι υπηρετούν την αμερόληπτη δημοσιογραφία τους;
______________

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Η Καλλιστώ στο Αντιρατσιστικό φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Αγαπητές φίλες / Αγαπητοί φίλοι,

Η Καλλιστώ θα συμμετάσχει και φέτος στο Αντιρατσιστικό φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (1,2,3 Ιουλίου) στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.
Θα χαρούμε πολύ να τα πούμε από κοντά αν σας βγάλει ο δρόμος σας.
Σας περιμένουμε!

Το Σάββατο στο πλαίσιο του φεστιβάλ οργανώνεται μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα για δύο θέματα τα οποία τα στηρίζουμε και εμείς όσο μπορούμε:

Το Νερό και το Χρυσό:  


Σας περιμένουμε!
Γιώργος Θεοδωρίδης
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΑΛΛΙΣΤΩ
Περιβαλλοντική Οργάνωση για την ¶γρια Ζωή και τη Φύση
Μητροπόλεως 123, 546 21, Θεσσαλονίκη

Τ 2310 252530 εσωτ. 2
F 2310 272190
E communication@callisto.gr
www.callisto.gr
facebook
twitter
callistonews
youtube